Compania

NigSys a fost fondata in anul 2009 de o echipa de tineri ingineri pasionati de domeniul hartilor digitale.
Inca de la inceput, NigSys s-a concentrat pe o singura misiune: imbunatatirea productivitatii si a eficacitatii pentru experti din industre ce depind de date geospatiale.

Viziune

Scopul nostru este acela de a furniza servicii de inalta calitate in toate fazele de derulare ale unui proiect si in relatia cu partenerii nostrii, de la contactul initial pana la suport.
Datorita expertizei tehnice si experientei reusim sa recunoastem nevoile tehnice ale clientului si sa dezvoltam solutii corespunzatoare ce depasesc orice asteptare.
Energia noastra nu este canalizata numai pe dezvoltarea si mentinerea produselor si serviciilor pe care le oferim ci in egala masura pe relatia cu clientul in vederea construirii de parteneriate de durata

  • Angajament
  • Agilitate
  • Inovare

Echipa

Echipa NigSys este formata din ingineri tineri talentati si pasionati de lumea GIS. Profesionalismul si seriozitatea echipei ne permite sa livram produse si servicii la cel mai inalt nivel.
Prin recunoastrea nevoilor clientilor si mentinerea echilibrului intre experienta clientului in industrie si experienta noastra tehnica, echipa noastra reuseste sa construiasca parteneriate de durata inca din prima zi.