Lant complet de unelte GIS

imajbox imajbox

imajbox® este un sistem de cartografiere mobila compact, independent, gata de utilizare in orice moment fiind conceput pentru campanii de colectare de date la viteza mare si a fi utilizat pentru managementul infrastructurilir de transport
Prin un inalt nivel de integrare, algoritmi de procesare inovativi si tehnologii de procesare video, imajbox® a fost proiectat si dimensionat pentru a oferi flexibilitate si libertate in utilizare putand fi instalat cu usurinta pe orice mijloc de transport(masina, camion, ATV, bicicleta, motocicleta, tren sau vapor).
pdf
 

 

imajnet imajnet

imajnet® este o platforma onlice ce expune un serviciu web pentru accesarea de imagini de inalta calitate provenind de la camapaniile de colectare realizate cu imajbox. imajnet inglobeaza stocarea de date in cloud, indexarea spatiala si temporala a datelor pentru a putea deservi orice aplicatie capabila sa consume astfel de date prin internet sau intranet.
Managerii de infrastructura si inginerii au posibilitatea de a utiliza, consuma si fuziona datele imajnet® in propriile aplicatii si medii GIS
imajnet ofera acces la mii de kilometrii de retele de transport pe care se pot realiza cautari avansate si masuratori sau pozitionari 3D. Toate datele sunt geo-referentiate si ofera o referinta solida a terenului pentru aplicatii industriale.
pdf
 

imajnet1
 

imajnet Imajnet GIS

Platforma GIS colaborativa ce permite imbinarea datelor GIS cu vederi 3D pentru a putea partaja, administra si actualiza datele.

pdf